Magyar Péter megvonná az agrártámogatásokat a magyar gazdáktól + videó

Menczer Tamás rámutatott: a Tisza Párt elnökének szövetségese, Von der Leyen, szöcskét és rovarokat etetne a magyarokkal is.

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala2024. 10. 25. 16:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel a magyar gazdák pénzét Ukrajnának akarja adni, ezért megváltoztatják a szabályokat. Magyar Péter Brüsszel embere és rögtön arról posztolt, hogy a változtatást támogatná, de mi védjük a magyar embereket és a magyar gazdákat – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy közösségi oldalára feltöltött videóban. A kormánypárti politikus emlékeztetett: Magyar Péter kiposztolta, hogy megváltoztatná azt az agrártámogatási rendszert, ami több mint 500 milliárd forintot jelent évente a magyar gazdáknak, és ezt brüsszeli sugallatra eltörölné. Ehelyett olyan rendszert vezetne be, ami összhangban van egy Von der Leyen asszony által megfizetett „szakértő” tanulmányával – mutatott rá. 

Menczer Tamás hangsúlyozta: 

valós veszély áll fenn azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi rendszer szerint Magyarországnak és más országoknak joggal járó uniós forrásokat, vagyis a magyar gazdáknak járó pénzeket el akarják venni. Ez nem ajándék, ez nekünk jár 

– szögezte le, hozzátéve, hogy ezt Von der Leyen asszony készíti elő, aki Magyar Péter kiváló barátja. A Tisza Párt elnöke is már kiírta ezt a Facebookra, nehezen érthető összefüggésben és furcsa szavakkal, de jelentését illetően egészen egyértelműen – mutatott rá.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: ha már itt tartunk, ebben a jelentésben, amit Von der Leyen asszony kért, az is szerepel, hogy az állattartást vissza kell fogni Európában, mert az európaiak túl sok húst esznek. – Helyette ehetünk szöcskét, rovarokat és hasonlókat. Ezen az ember kínjában mosolyogna. 

Egyen rovarokat meg szöcskét Brüsszelben az, akire most gondolok!

– mondta Menczer Tamás.

Borítókép: Kurkumával ízesített szárított tücsök (Fotó: Teveli Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.