Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék elkótyavetyélnének egy fővárosi kollégiumot + videó

A Budaörsi úti, eredetileg több száz fő befogadására alkalmas kollégium évek óta üresen áll.

2024. 10. 16. 19:41
Forrás: FACEBOOK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Budapesten lakhatási válság van. A fiatalokat komolyan terheli a fővárosi kollégiumi férőhelyek szűkössége, nem ritka a kétszeres túljelentkezés sem – mondta Szentkirályi Alexandra a Facebook-videójában, majd kifejtette:

– Karácsony Gergely a 2019-es programjában még külön programpontot szentelt a kollégiumi férőhelyek támogatására.

Ehhez képest a Budaörsi úti eredetileg több száz fő befogadására alkalmas kollégium évek óta üresen áll. A főváros balliberális vezetése pedig szokás szerint nem tesz semmit, sőt árulja a tulajdonában lévő épületet. Ahelyett, hogy felújítanák vagy más lakhatási célú funkciót találnának neki, egész egyszerűen elkótyavetyélnék.

Nagy fordulat ez ahhoz képest, amit Karácsony a korábbi programjában mondott, miszerint a főpolgármesternek igenis van dolga a budapestiek lakhatásával. Sőt, azt is ígérték, hogy megszüntetik a lakhatási válságot Budapesten. Ígéretek és szlogenek voltak egymás hegyén-hátán, közben pedig nem történt semmi – hangsúlyozta a Fidesz fővárosi vezetője.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.