Vérszemet kapott a püspökladányi férfi, ezért vasvillát szúrt a kuncsaft szemébe

A férfi tudta és bele is egyezett, hogy az élettársa prostituáltként dolgozzon, így a püspökladányi nő az interneten is hirdette magát, és időnként a vádlott lánya segített neki a partnerszerzésben, de aztán a férfi mégis vérszemet kapott – adta hírül Magyarország Ügyészsége.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 10. 24. 12:55
The,Statue,Of,Justice,Themis,Or,Justitia,,The,Blindfolded,Goddess,bíróság,
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádirat szerint 2022. október 10-én, hajnalban három férfi érkezett autóval a házhoz, ahol az élettársak éltek. Közülük két férfi bement, de otthon volt a vádlott, azaz a nő élettársa, aki agresszívan viselkedett velük, ezért a férfiak elmentek.

Kis idő elteltével a két férfi ismét visszament a házhoz, ahol már csak a nő volt jelen, de a vádlott az utcán, a közelben várakozott és figyelte az eseményeket. Amikor meglátta, hogy a két férfi megint bemegy a házba, feldühödve egy nagy fadarabbal beszakította a bejárati ajtót, és azzal fenyegetett, hogy megöli őket. Ezután az elkövető vasvillával támadt rá a sértettre, úgy, hogy a vasvilla egyik ága a sértett jobb szemébe hatolt. A vádlott és a sértett dulakodtak, a padlóra kerültek, ahol a vádlott puszta kézzel tovább bántalmazta a sértettet.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A férfi által használt eszköz az emberi élet kioltására is alkalmas. Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a letartóztatásban lévő vádlott ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban indítványozta, hogy a törvényszék a férfit börtönbüntetésre ítélje és mellékbüntetésül tiltsa el a közügyek gyakorlásától, továbbá a vasvillát kobozza el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.