A magyar-amerikai kapcsolatok sokat javultak Trump beiktatása óta

Bill Clinton és Barack Obama kormánya alatt nem mondható, hogy kimagaslóan jó lett volna a magyar-amerikai viszony, most azok a távlatok, amelyek korábban becsukódtak, nyílhattak meg ezzel a találkozóval is – ezt mondta Ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a magyar-amerikai külügyminiszteri találkozó kapcsán. A Századvég jogi szakértője kiemelte: 2011-ben járt utoljára Magyarországon amerikai külügyminiszter Hillary Clinton személyében, azonban már akkor is tudni lehetett, hogy a Clinton alapítvány komoly pénzeket kap Soros Györgytől.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 12. 11:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ifj. Lomnici Zoltán elmondta: Donald Trump egy protekcionista, globalista ellenes és bevándorlásellenes politikát folytat, ez mindenképpen párhuzamba állítható a magyar kormányzat politikájával. Emellett feloldhatatlan ellentétek vannak Soros György és Donald Trump között is.

A külügyminiszteri találkozó kapcsán elmondta: az atlantisták számára mindenképpen öröm, ami tapasztalható, hiszen a Szijjártó Péter által említett gazdasági, hadászati és politikai pillér is jól működik. Ezt bizonyítja, hogy Magyarországon 1700 amerikai cég összesen 105 000 embernek ad munkát, hogy 1000 magyar katona teljesít szolgálatot különböző posztokon, emellett a keresztényüldözés ellen fellépő Hungary Helps program és a mostani külügyminiszteri látogatás kapcsán is elmondható, hogy a politikai pillér rendkívüli módon javuló tendenciát mutat.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.