Az újságírói képességek odaát vannak...

Az Index.hu címlapon szedi le a keresztvizet a Magyar Nemzetről.

Nagy Árpád
2019. 02. 06. 15:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szögezzük le: nem, nem az Index.hu újságíróinak készül a lap. Azon sem lepődünk meg, ha sajátos módon értelmezi a visszatért Magyar Nemzet cikkeit. Azon viszont igencsak, amikor a következő zárógondolathoz ér a „független”, „jótollú” szerző:

„Ezen az oldalon van egy külön archívum a korábbi Nemzet-cikkekből, de nem lehet keresni bennük, csak ömlesztve van 20 ezer oldalnyi cikk. Ennek köszönhetően a régi MNO-cikkeket nem lehet megtalálni...”

Nem állítjuk, hogy szándékos hazugságról lenne szó, hiszen a szerző internetezéssel kapcsolatos képességeivel nem vagyunk tisztában, ellentétben a PhD tézisek igényességének határát súroló Magyar Nemzet kritikájával. Az azonban hihetetlen, hogy az egész Index.hu-nál egyetlen ember sincs, aki azt mondja:

- Figyelj! Én megnyitottam a magyarnemzet.hu oldalt, rákattintottam a keresőre – tudod, az a nagyítónak kinéző ikon –, ott kiválasztottam, hogy az Archívumban szeretnék keresni, és működött. Ne zülleszd már kiscsoportos óvodás szintre az Index szerkesztőségét ezzel a hazugsággal!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.