Bangóné szorosan a kamuvideós Korózs nyomában

Fidesz: A baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és minden létező módon.

Forrás: MTI2020. 11. 20. 15:10
BANGN BORBLY Ildik
Bangóné Borbély Ildikó Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és minden létező módon.

Bangóné Borbély Ildikó pedig szorosan a kamuvideós Korózs nyomában halad a kamuzásban.

Ma éppen az induló gyorstesztelésekről hazudnak, amely elsőként a szociális dolgozóknál, az egészségügyi dolgozóknál, jövő héttől a bölcsődékben, óvodákban, valamint az iskolákban indul, és hatalmas logisztikai feladatot jelent. Köszönet az orvostanhallgatóknak és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben és a tesztelésben.

Egész Európában rendkívüli a járványhelyzet, napról napra több a beteg és nő a nyomás a kórházakon, ezért megkérjük a baloldalt, ha már segíteni nem akar, akkor legalább ne zavarja a védekezést!

– olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében.

Bangóné Borbély Ildikó
Fotó: Soós Lajos / MTI

A Fidesz Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) alábbi kijelentéseire reagált:

A kormány nem készült fel az iskolákban, az óvodákban, a bölcsődékben, valamint az egészségügyben dolgozók koronavírus miatti, most induló rendszeres országos tesztelésre. A kormányhivatalok csak egy november 17-én kiküldött levélben kezdték el felmérni a polgármestereken keresztül, kik tudnának segíteni a 191 ezer ember szűrésében. A képviselő szerint az influenza elleni oltáshoz hasonlóan a miniszterelnök megint úgy jelentett be egy intézkedést, hogy nem biztosították az ahhoz szükséges feltételeket.

Továbbra is falaz Korózs Lajosnak a baloldal

A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a kamuvideós Korózst, falaz neki – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerdai videónyilatkozatában, hozzátéve: a baloldalnál a járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól. Eközben az Index és a HVG szerdai címlapjukon alaptalanul állították, hogy a kormány a kijárási korlátozás február 8-i meghosszabbításáról döntött.

A baloldal továbbra is falaz a Németh Athina álmentővel készített kamuvideóval botrányt okozó Korózs Lajosnak. Lapunk írásban kereste az érintett ellenzéki pártokat azt illetően, hogy szerintük az álhírek terjesztésével lebukott Korózs Lajosnak le kell-e mondania az Országgyűlés népjóléti bizottságának vezetéséről, azonban cikkünk megjelenéséig egyik párttól sem kaptunk választ.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerdán videónyilatkozatában viszont rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra, Romániára is.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.