Bombahír, Karácsony is a Fidesz embere?!

Nagy bajban az ellenzék.

2019. 10. 08. 12:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tények hiányában egyre képtelenebb ötletekkel áll elő a balliberális oldal médiája. Egy, vélhetően a választási kampány felpörgetésére létrehozott portál fotóval illusztrált leleplező – és mocskolódó – cikket közölt Ez független? Ismert fideszesekkel sörözget Puzsér címmel.

Az írásban közölt képen Puzsér Róbert, Huth Gergely és Szarvas Szilveszter látható.

Az ismeretlen szerző ebben azt próbálja elhitetni, hogy lám-lám Puzsér (is) a Fidesz embere, hiszen konzervatív újságírókkal mutatkozik.

Azt azonban „elfelejtették” közölni olvasóikkal, hogy a kép milyen körülmények között készült.

Tegyük helyre a dolgokat.

A PestiSrácok kötetlen beszélgetős műsora a Polbeat. Ebben kormánypárti és ellenzéki közéleti szereplőkkel beszélgetnek a műsorvezetők.

Ennek a műsornak volt a vendége Puzsér Róbert, itt készült az ominózus kép.

Az információ viszont akkor teljes, és a fake-news ipar szépségét is akkor mutatja meg, ha hozzátesszük azt az apróságot, hogy Karácsony Gergely 2017. májusában szintén a Polbeat vendége volt.

Ezek szerint valóban nagy a baj az ellenzéki oldalon, hisz Karácsony – szerintük – már 2017. májusa óta a Fidesz embere!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.