Bősz Anett megrendítő üzenetet küldött

Megszólalt a törpepárt arca.

2019. 04. 19. 10:15
BSZ Anett
A liberális Bősz Anett a függetlenek között foglal helyet a jövőben Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Megszólalt a törpepárt arca.

A mikroszkóp alatt is csak nagyon nehezen észrevehető formáció, a Liberálisok politikusa, Bősz Anett drámai hangvételű (kissé remegő) videóüzenetet küldött Nacsa Lőrincnek, a Fidesz-KDNP politikusának.

A Facebookra feltöltött videójában számon kérte rajta, hogy miért kritizálta olyan élesen Stefan Löfven Magyarországról szóló nyilatkozatát, amelyben a svéd miniszterelnök migrációs ügyben forrásmegvonással fenyegette Magyarországot.

Mint ismert, Nacsa Lőrinc erre azzal a ténnyel reagált, hogy „a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket”.

Ez verhette ki annyira a biztosítékot Bősz Anettnél, hogy a náluk lévő Bölcsek Kövét is megmutatva kijelentette, hogy picik és gyöngék vagyunk, ezért eltaposnak bennünket, majd hitet tett az egységes, erős Európa mellett, ami liberáliséknál bizonyára valamiféle szinonimája lehet az Európai Egyesült Államoknak.

Az az egyszerű kérdés merül fel bennünk, hogy ha ők, a nagy megmondók, a bölcs Liberálisok ilyen jól tudják, mi a legmegfelelőbb válasz a XXI. század kihívásaira, akkor vajon miért nem mernek elindulni az EP-választáson?

A választ nagyon jól tudjuk.

Azért mert az emberek köszönik szépen, nem kérnek belőlük és lázas vízióikból.

Ennyi!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.