Csodálom az új élet születését

Nemsokára kezdetét veszi a szent három nap.

2020. 04. 08. 9:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemsokára kezdetét veszi a szent három nap. Nagyon készülődünk a különleges ünneplésre. Holnap mi is online szentmisén veszünk részt. Marton Zsolt váci főpásztorunk, meghívta a papságot a nagycsütörtöki olajszentelésre. Érdekes élménnyel fogunk gazdagodni.

Az embereket fegyelmezettnek látom, tegnap zárás előtt fél órával voltam vásárolni, alig volt néhány ember, többségük maszkban és kesztyűben.

A csodaszép idő vonzó a kint létre, meg kell találnunk a lelki szabadságunkat amellett, hogy betartjuk a rendeleteket. A nap levezetése képpen, mindig kint vagyok a kis kertemben. Csodálom az új élet születését, és imádkozom a régi életünk átformálásáért. Ha napsütésben locsolunk, ezáltal segítjük az élet fejlődését, fel fog tűnni a szivárvány!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.