Hollik István: Magyarország nem számíthat a baloldalra

Most éppen egy momentumos politikus állt a sorosista holland miniszterelnök mellé.

Forrás: Facebook2020. 07. 20. 12:48
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem történik semmi különös, csak a magyar baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat. Most éppen a momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben – írta közösségi oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Berg Dánielnek azt kéne végre megértenie, hogy nem lehet Európa érdeke az, ami egy vagy több tagállamnak elfogadhatatlan. Az EU addig volt erős, amíg nem irányítani akarta a nemzetállamokat, hanem kiszolgálta őket és közös nevezőt talált közöttük: erős nemzetek = erős Európa – írja.

A sorosisták támadása ellenére mi továbbra is ragaszkodunk a nemzeti érdekhez. Csak olyan megállapodást tudunk elfogadni, ami jó Magyarország számára is! – tette hozzá Hollik István.

A vezető kép forrása Berg Dániel Facebook-oldala.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.