A baloldal kamubajnokságot hirdetett vészhelyzetben

A történtekre reagált a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízottja Horváth László is.

Forrás: pestisracok.hu2021. 01. 26. 13:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos alkalommal beszámoltunk arról az erkölcsi mélységről, amelyet a hazai baloldal mutat be folyamatosan a járványt kezelni igyekvő kormány lejáratására. Az egyik mélypontot éppen Hiesz György egykori párttársa, Korózs Lajos prezentálta, amikor egy futóbolond asszisztálásával igyekezett bemutatni, hogy az operációkat félbehagyva dobnak ki betegeket a járványhelyzet tetőzésére felkészített kórházakból – olvasható a PestiSrácok írásában.

Hasonló módszerrel operál a DK, Gyurcsányék az utóbbi napokban a YouTube-ra feltöltött kisfilmjükben riogatják az erre fogékonyakat az oltás ellen. Ja, hogy ezt a techóriás veszélyesnek tartja-e a pandémia idején a társadalomra?

Ugyan már, dehogy! A kamuáradat nem csitul, sőt erősödik, a befektetés nélküli politikai haszon könnyen bezsebelhető a tájékozatlanok köréből. – Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket – kottyantotta el a taktikát nemrég a baloldal egyik megmondóembere, Krekó Péter véleményét a jelek szerint az egész ellenzéki tábor a krédójának tartja. Van tehát a politikai haszon és van az élet. A jelek szerint Hiesz György – tábora véleményét, szándékait egy kis időre elfeledve – soron kívül beoltatta magát.

A történtekre reagált a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízottja is.

Horváth László szerint az idősbarát polgármesteri címére oly büszke, nyolcvan-kilencvenéves helyiekkel rendszeresen fotózkodó Hiesz György lopakodva előzte be azokat az idős és beteg gyöngyösi embereket, akik fegyelmezetten várnak arra, hogy az oltási terv szerint sorra kerüljenek.

Szomorú, hogy a város első embere, aki járvány idején felelős a védekezésért, az önérdekét minden elé sorolta és nem volt képes korlátozni magát – írja a PestiSrácok.hu

A teljes cikkez ITT olvashatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.