Kormány: Hamis és torz jelentést tett közzé a Soros-szervezet

A Transparency International egy Soros által pénzelt szervezet, amely az egész Soros-hálózattal együtt folytatja a Magyarország elleni támadást – írta közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Forrás: MTI-OS2020. 01. 23. 17:25
null
Budapest, 2012. december 5. Alexa Noémi, a Transparency International (TI) Magyarország ügyvezető igazgatója (b) és Marschall Miklós, a TI ügyvezető helyettese (j) a Transparency International 2012. évi korrupcióérzékelési indexének eredményeiről tart háttérbeszélgetést egy budapesti szállodában 2012. december 5-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Transparency International egy Soros által pénzelt szervezet, amely az egész Soros-hálózattal együtt folytatja a Magyarország elleni támadást – írta közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Hozzátették: valójában azért támadják hazánkat, mert a magyarok nemet mondanak a migránsok betelepítésére.

A Soros-szervezet ennek megfelelően hamis és torz jelentést tett közzé, amely az alapvető tényeket sem veszi figyelembe: Magyarországon 2010 óta teljesen átláthatóak a közbeszerzések, a magyar közbeszerzéseken már nem külföldi nagyvállalatok, hanem döntő részt magyar vállalkozások kapnak munkát, a hazai kkv-k által elnyert közbeszerzések értékaránya 39%-ról 58%-ra nőtt.

Minden 100 közbeszerzésből 87-et kkv-k nyertek tavaly. Az egyajánlatos közbeszerzések értékének aránya jelentősen (34%-ról 25,5%-ra) csökkent, és az elmúlt 6 évben a hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárások száma 3600-ról 274-re, a tizenharmadára csökkent, ez arányosan az uniós átlag fele. Ezek az adatok megtalálhatóak a Közbeszerzési Hatóság honlapján – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.