Leváltották Gajda Pétert

Karácsony Gergely főpolgármester karácsonyra időzítve döntött több személycseréről is. Gajda Pétert sem kímélte.

Magyar Nemzet
Forrás: Hír TV2020. 12. 24. 18:28
GAJDA Pter
Budapest, 2019. november 27. Gajda Pter, (MSZP) Kispest polgrmestere a budapesti atltikai vilgbajnoksggal kapcsolatos elterjeszts vitjn a Fvrosi Kzgyls lsn a Vroshza dsztermben 2019. november 27-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leváltotta Gajda Pétert a fővárosi összeférhetetlenségi és vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság éléről Karácsony Gergely – tudta meg a Hír TV. A kispesti MSZP-s polgármestert tavasszal nevezte ki a főpolgármester a korrupcióellenes bizottság elnökévé annak ellenére, hogy több baloldali politikus is kifogásolta ezt.

Ughy Attila, kormánypárti fővárosi képviselő a Hír TV híradójának azt mondta, hogy tegnap éjjel küldött egy e-mailt Karácsony Gergely, amelyben több, a veszélyhelyzet miatti egyszemélyi döntést közölt. Gajda Péter leváltása mellett cégvezetőket is lecserélt. A levélben az áll, hogy Gajda önként mondott le.

A főpolgármester karácsonyra időzített személycseréi arra világíthatnak rá, hogy bár a nyilvánosság előtt Karácsony Gergely nem támadta meg szövetségesét, ennek ellenére már neki is kezdhetett kínossá válni a helyi szocialista botrányokkal kapcsolatba került kispesti polgármester.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.