Lövés dördült egy kecskeméti áruházban

Forrás: MTI2019. 07. 24. 19:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki feltehetően lövést adott le szerda délután egy kecskeméti áruházban – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A baon.hu megyei hírportál úgy értesült, hogy a vadász férfi puskával támadt az áruházban dolgozó nőre, aki hosszú együttélés után, három hete szakított vele. Úgy tudják, hogy a férfi életveszélyesen megfenyegette a nőt, aki ezért testőrt is fogadott.

Azt írták, hogy a férfi sörétes puskával ment be az üzletbe, és amikor a nő meglátta, gázsprével felé fújt. A férfi erre lövéssel válaszolt, de nem talált el senkit.

A nő testőre ezután leteperte a férfit, és az áruház biztonsági őreivel visszatartották a rendőrök megérkezéséig – olvasható a baon.hu oldalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.