Lukácsi Katalin beütötte az utolsó szöget is az ellenzék koporsójába

Leégett az ellenzék.

2021. 07. 29. 7:35
Lukcsi Katalin
Budapest, 2019. február 10. Lukácsi Katalin közéleti aktivista, korábbi KDNP-tag beszédet mond az ellenzéki pártok Értékelni jöttünk! címmel meghirdetett tüntetésén a Szent György téren Orbán Viktor évértékelõ beszéde után 2019. február 10-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán

Leégett az ellenzék.

Tüntetés volt hétfőn a Terror Háza előtt. A Momentum kezdeményezésére a Pegasus-ügy apropóján demonstráltak az ellenzékiek. A felszólalók között volt többek közt a momentumos Donáth Anna (érdekes módon Cseh Katkát eldugta a lila párt, vajon miért?), a DK-s Arató Gergely, illetve az Új Világ Néppártot vezető, miniszterelnök-jelölt Pálinkás József is.

Nem, ne fogja a fejét a kedves olvasó, mert nem maradt le semmiről. Ugyanis súlyos kudarc volt a tüntetés, hiszen még a HVG szerint is csupán pár százan vettek részt rajta, tehát csúnyán kipukkadt az ellenzék nagy dirrel-durral bejelentett, majd szokás szerint a ballib médiában felpumpált Pegasus-lufija.

De sok mindent elmond az ellenzék állapotáról, hogy Lukácsi Katalin az ellenzéki oldal megmondóembere a következő poszttal hívta tüntetni a kormánykritikus embereket:

„Ideje Orbán Viktort legalább lélekben megbuktatnunk, hogy jövő tavasszal csak szentesíteni kelljen a nép akaratát. Végérvényesen méltatlanná vált a nemzet vezetésére és szolgálatára azzal, hogy még csak magyarázkodni sem hajlandó a megfigyelési botrány miatt, nem hogy lemondani! Ez az igazi botrány! [...]”

Nem is csoda, hogy gyakorlatilag nem érte el még a kormány ellen rendszeresen fellépő, tüntető emberek ingerküszöbét sem ez a kis megmozdulás.

Lukácsi Katalin saját bevallása szerint, csupán lélekben szeretné megbuktatni Orbánt. Tehát már a tényleges megbuktatást, mint ellenzéki vágyat sem meri megfogalmazni. Ez pedig az álmoskönyvek szerint sem jelent túl sok jót az ellenzéknek.

Ezzel a posztjával Lukácsi gyakorlatilag beütötte az utolsó szöget is az ellenzék koporsójába.

Nagyon nagy a meleg az biztos, de ha az ellenzék így folytatja, nemcsak a nap sugaraitól fog leégni, hanem a saját választóik előtt is, aminek komoly következményei lesznek, legkésőbb jövőre az országgyűlési választáson.

Borítókép: Lukácsi Katalin közéleti aktivista, korábbi KDNP-tag beszédet mond az ellenzéki pártok Értékelni jöttünk! címmel meghirdetett tüntetésén a Szent György téren Orbán Viktor évértékelő beszéde után 2019. február 10-én – Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.