„Már annak is örülünk, ha nem terjesztenek álhíreket”

Dömötör Csaba szerint  magyarország nem számíthat a baloldaltól semmi segítségre.

Csekő Imre
2020. 10. 05. 15:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Rossz hírt kell közölnöm önökkel, ami nem látszik a helikopterekről és a luxusjachtokról: Magyarországon gazdasági válság van – mondta Vadai Ágnes (DK) a kormánypártiaknak az Országgyűlésben, napirend előtti felszólalásában. A politikus szerint, ha a kormány kapcsolatot teremtene a valósággal, látná azokat, akik elveszítették az állásukat és akik semmilyen segítséget nem kapnak. – Önök ide melegedni járnak, no meg törvényesíteni a lopást – tette hozzá Vadai Ágnes.

A DK-s képviselőnő felszólalása után Kövér László házelnök azokkal a szavakkal adta meg a válaszlehetőséget Dömötör Csabának, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának, hogy „a gyalázkodásra való válaszra megadom a szót”.

Dömötör felhívta a figyelmet a hitelmoratóriumra hozzátéve, hogy a baloldal alatt kialakult devizahitel-válság miatt nem fogad el kioktatást a DK politikusától. Az államtitkár kétszínűnek nevezve a baloldalt, és kiemelte a DK gyakran terjeszt álhíreket az egészségügyről. – Az ország nem számíthat a baloldaltól semmilyen segítségre – fogalmazott Dömötör Csaba, az orvosi béremelésről szólva pedig kijelentette: – Nem várjuk el önöktől, hogy díszsorfalat álljanak, de ha nem tagadják le az egészet, és nem terjesztenek álhíreket, már annak is örülünk – mondta Dömötör Csaba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.