Marad a gyerek, ha játszik

Jakab a miniszterelnöki székre vágyik.

2019. 11. 20. 15:55
JAKAB Pter
Budapest, 2019. július 12. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. július 12-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila

Jakab a miniszterelnöki székre vágyik.

Az egyelőre még a Jobbik elnöki tisztségére is alkalmatlan Jakab Péter semmiképpen sem szeretett volna elnöki szék nélkül maradni, így jobb híján a miniszterelnök székét nézte ki magának – a parlamenti ülésteremben Orbán Viktor helyét foglalta el, amikor a miniszterelnök nem tartózkodott ott.

Mindez azután történt, hogy hétfőn a rá jellemző vehemenciával ugrott a kormányfőnek, ám ahogy az rendre lenni szokott, mint a gumifalról a labda, úgy pattant vissza a miniszterelnök válaszát követően.

Lehet, hogy Jakab azt hiszi, a miniszterelnöki szék teszi Orbán Viktor logikus, kijózanító válaszait?

Hát nem. De most végre beláthatta, hogy az értelem, az intelligencia és a politikai éleslátás nem a szék, hanem valami más birtoklásának következménye, ami komolyabb képességeket feltételez egy miniszterelnöki székbe ülésnél.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.