Novák Katalin: A fonyódligeti Erzsébet-tábor holnaptól várja a gyerekeket

Vasárnap megnyílik az újjáépített Erzsébet-tábor, ahol szabadidős programokból és a strandolásból sem lesz hiány.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 31. 12:28
null
Fonyódliget, 2017. július 10. Novák Katalin, az Emberi Erõforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelõs államtitkára sajtótájékoztatót tart az Emberi Erõforrás Fejlesztési Operatív Program esélyteremtõ táboroztatási programjáról a fonyódligeti Erzsébet-táborban 2017. július 10-én. A pályázat részeként több mint 17 milliárd forintból valósulhatnak meg esélyteremtõ programok hét táborban. MTI Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt ígértük, hogy teljes mértékben megújul a fonyódligeti Erzsébet-tábor, és így is lett. Augusztus 1-jétől tehát itt is nyaralhatnak és ottalvós táborokban vehetnek részt a fiatalok, a gyerekek, a táborozók – mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A politikus elmondta, hogy a sátortáborban húszszemélyes jurtákban tudják elszállásolni a gyerekeket. Továbbá kiemelte, hogy a táborozók számos programon vehetnek majd részt: szabadidős és sporttevékenységek, kultúra és persze fürdés, fürdés, fürdés, hiszen a Balaton minden gyermek számára itt van elérhető közelségben.

Novák Katalin korábban úgy nyilatkozott, hogy a fonyódligeti tábor a nomád körülmények miatt más típusú kikapcsolódást nyújt majd a gyerekeknek, mint a zánkai tábor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.