Orbán Viktor: Mától nem kell maszkot hordanunk!

Kedves Maszk, viszontlátásra! Megvan az ötmilliomodik beoltott, közterületen nem kell többé maszkot viselni – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán ma késő délután. A kormányfő köszönetet mondott mindenkinek, aki beoltatta magát, aki viszont még nem tette, őket arra kérte, hogy vegyék fel az oltást.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 22. 18:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvan az ötmilliomodik beoltott magyar állampolgár is! – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök ma délután a Facebook-oldalán.

– Hónapok óta mondjuk, hogy ha vissza akarjuk kapni az egészséges, derűs életünket, akkor a vírussal szemben az oltással védekezhetünk sikeresen. Ezt a célt most elértük – hangsúlyozta a kormányfő, hozzátéve: az ötmilliós létszám elérése azt jelenti, hogy búcsút inthetünk a maszkunknak.

– Mindenkinek köszönetet mondok, aki beletette ebbe a munkáját, és azoknak is, akik bátrak voltak és vállalták, hogy beoltatják magukat – emelte ki a miniszterelnök, majd hozzátette: akik még nem vették fel az oltást, őket arra kéri, hogy az eredmények megőrzése érdekében tegyék meg mihamarabb.

Itt a vége, fuss el véle. Kedves maszk, viszontlátásra, good bye!

A miniszterelnök bejelentését itt nézhetik meg:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.