Szputnyik-vakcinával oltották be Szijjártó Pétert

A külügyminiszter bejelentette: ma délelőtt véglegesítették Denis Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter kollégájával a márciusi Szputnyik-szállításokat.

Munkatársunktól
2021. 03. 19. 19:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter megkapta az orosz vakcinát – derül ki a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-bejegyzéséből. A miniszter a közösségi hálón közölte:

„Csak az oltással győzhetünk a világjárvány ellen! Tisztelettel kérek mindenkit, hogy regisztráljon!” – írta Szijjártó Péter.

Hozzátette: a keleti vakcinák szállítása folyamatos, ma délelőtt véglegesítették Denis Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter kollégájával a márciusi Szputnyik-szállításokat, és ő is ezt az oltóanyagot kapta meg ma. Mint írta, ebből 680 ezer adag érkezik a következő két hét folyamán. Jövő hét elején és az azt követő héten 250-250 ezer első oltás, valamint a jövő hét közepén a korábban beadott 180 ezer oltás második adagja.

https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/photos/a.109743703851522/291724338986790/?type=3

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.