Százezer adag orosz vakcina érkezik Magyarországra

A külgazdasági és külügyminiszter péntek este a Facebook-oldalán közölte a hírt.

Forrás: mandiner.hu2021. 02. 20. 8:12
null
Debrecen, 2021. február 19. Az orosz fejlesztésû Szputnyik V koronavírus elleni oltóanyag (hivatalos nevén Gam-COVID-Vac) ampullái a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában kialakított oltóponton 2021. február 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter arról tett közzé egy rövid videót, ahogy a koronavírus elleni oltóanyag-szállítmánnyal a kamion útnak indult Budapestre – írja a Mandiner. Korábban arról is kitett egy videót, hogy Szentpéterváron megkezdődött a százezer adag Szputnyik V vakcina előkészítése a szállításra. A koronavirus.gov.hu pénteken azt írta: péntekig összesen 737 267 ember beoltására elég oltóanyag érkezett az országba, az orosz Szputnyikból eddig 22 800 ember oltására elegendő jött.

https://www.facebook.com/watch/?v=701963940486887&t=0

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.