Szédüléssel és szemégéssel kezdődött

A balatonfüredi Sveicer Anett pincérként dolgozott a koronavírus-járvány ausztriai gócpontjaként ismertté vált síparadicsomban, Ischglben. Hazatéréséről, a karanténról és a betegség lefolyásáról is mesélt.

Forrás: origo.hu2020. 04. 11. 9:00
null
Print
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ausztriai Ischgl az Alpok egyik legnépszerűbb síparadicsoma, ahova minden télen özönlenek a turisták. Bár többen megbetegedtek, az utolsó pillanatig jártak a sífelvonók – írja az Origo.

Sokáig titkolták a kór jelenlétét a síparadicsomban – mondta Sveicer Anett, aki március 13-án egyedül, autóval indulhatott haza.

Egy órát kaptunk arra, hogy összepakoljunk és meneküljünk – idézi fel főnöke telefonos utasítását a Füred TV-nek.

Az út feléig nem voltam magamnál, olyan lelkiállapotban voltam, de azt mondtam magamnak, ha én nem tudok hazajönni, akkor ki fog engem hazahozni? – mesél a hazatérés nehézségeiről. Megérkezése után természetesen azonnal karanténba vonult.

Saját bevallása szerint a betegség kezdetén eleinte csak szédült, égett a szeme, a füle, az arca, valamint a nyirokcsomói is beduzzadtak, főként esténként.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.