Jól halad az aláírásgyűjtés a baloldal halálkampánya ellen

Egyre emelkedik azoknak a száma, akik csatlakoztak Bayer Zsolt petíciójához.

Magyar Nemzet
Forrás: www.citizengo.org/hu2021. 01. 11. 19:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cikkünk megjelenésekor átlépte a 21 ezer főt azok száma, akik csatlakoztak Bayer Zsolt petíciójához. Lapunk publicistája a baloldal halálkampánya miatt indított aláírásgyűjtést.

A petíció apropóját a balliberális Political Capital elemzőintézet vezetőjének kijelentése adta, aki azt nyilatkozta a Politico című brüsszeli hírportálnak, hogy „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.” Bayer Zsolt szerint nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél.

– A mai magyarországi baloldal stratégiája nem kevesebb, mint hogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat.

A baloldal halálkampánya sajnos azonban nemcsak Krekó kijelentésén érhető tetten. Az MSZP-s Korózs Lajos halálozási statisztikákat hamisított, valamint egy gyomorforgató propagandavideót is készített, amelyben azt bizonygatja egy magát mentősnek mondó nővel, hogy a tavaszi kórházkiürítések miatt 10 betegből 9 elhunyt. Kiderült: a Korózs által bemutatott nő se nem mentőtiszt, sem pedig ápoló. Sajnos hosszan lehetne folytatni a sort, a Jobbik a koronavírus elleni vakcinák körüli bizonytalanságot próbálta politikai tőkévé kovácsolni, Szabó Tímea pedig a kormány oltási tervéről és az oltásokról hazudozott az ATV-n az elmúlt napokban.

– A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében – folytatta Bayer Zsolt a CitizenGO oldalán a petícióhoz tartozó írásban, amelyben Krekó kijelentésére reagált. Lapunk publicistájának szavait olvashatják a továbbiakban: – Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. Ellenkezőleg: azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről.

Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba! Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől! – írta Bayer.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője is kiállt a szignók gyűjtése mellett, és aláírásra biztatott. – A Korózs-féle kamuvideó és a meghamisított halálozási statisztikák után most már azt is nyíltan kimondják, hogy attól várnak politikai hasznot, ha elveszik az emberek kedvét a koronavírus elleni vakcinától.

Elég volt a baloldal halálkampányából! – írta Kocsis Máté.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.