időjárás 1°C Adél 2023. január 29.
logo

Íme 2021 legizgalmasabb fürdőszobatrendjei

Forrás: Lakáskultúra
2021.01.30. 18:18
borítókép

Kényelmesebb, fényűzőbb és szobaszerűbb – csak néhány az idei évben hódító irányzatok közül.

Kényelmesebb, fényűzőbb és szobaszerűbb – az idei évben hódító irányzatok szerint többek között ezek határozzák meg az otthonunk egyik legfontosabb helyiségét, a fürdőszobát. Ezek lesznek 2021 legizgalmasabb fürdőszobatrendjei.

Karakteres világítás

Minél feltűnőbb, minél különlegesebb, annál jobb! Az idei évben a látványos csillárok veszik át az uralmat a fürdőszobákban, amelyek igazi ékévé válhatnak ennek a helyiségnek – írja a lakáskultúra.hu.

Színes metrócsempe

A metrócsempe továbbra is hódít, ám a megszokott fehér helyett változatos színekben, olykor új formákban teszi még hangulatosabbá a fürdőszobákat.

Klasszikus mintájú tapéták

2021 a tapéták éve – a fürdőszobákban is. Egy jól megválasztott motívummal akár optikailag javíthatunk is a helyiség térérzetén.

Tettől talpig márvány

Ezzel a nemes anyaggal akár a teljes helyiséget beburkolhatjuk. A fekete-fehér igazi klasszikus kombináció, ám szép és nagyon elegáns megoldás lehet, ha új színekben is gondolkodunk.

Természetesség

Minden megengedett, amellyel egy természetes módon kialakult vizes oázis érzetét erősíthetjük. Előtérbe kerülnek az olyan textúrák, mint a kő, a fa, az agyag és a beton, amelyek ezt az irányzatot erősítik a fürdőszobában is.

Szobaszerű megoldások

A fürdőszoba sokkal többet jelent, mint a helyiségnél, ahol tisztálkodunk. A testet és lelket felfrissítő kikapcsolódást segítik elő az olyan megoldások, mint például a fürdőkád elhelyezése a hálóban, avagy a fürdőben olyan elemek használata, mint a nappaliban megszokott hatalmas szőnyegek, képek vagy mutatós ülőbútorok.

Fenntarthatóság

Ha érdekli, hogy az idei év új fürdőszobatrendjei hogyan alkalmazzák a természetes anyagokat, olvassa el a teljes cikket a Lakáskultúra oldalán!

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy nemcsak egykori tulajdonosai, hanem méretei miatt is híres az Elm Court nevet viselő óriási épület. 106 szobás Amerika egyik leghíresebb otthona.