Szabadfi Szabolcs medvehagymás gyökérkenyere a húsvéti asztalra

Azok kedvence lehet, akik szeretik a gyorsan elkészülő, levegősebb textúrájú, ropogós héjú, bagett-típusú kenyereket.

null

Szabadfi Szabolcs pék ezúttal egy medvehagymás gyökérkenyér készítését mutatja be a Mindmegette olvasóinak.

De vajon mindenki tudja, hogy a gyökérkenyér a ciabatta magyar neve? – teszi fel a kérdést a cikkben a magazin.

A Mindmegette szerint ha igen, akkor további fejtegetésre nincs is szükség, csupán annyit tennének még hozzá, hogy magyar nevét a fák gyökerére emlékeztető formája miatt kapta.

A gyökérkenyér a ciabatta magyar neve
Fotó: Mindmegette/mediaworks

Azok kedvence lehet, akik szeretik a gyorsan elkészülő, levegősebb textúrájú, ropogós héjú, bagett-típusú kenyereket.

Így készíti Szabadfi Szabolcs, a pék!

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.