HOZZÁVALÓK:
50 dkg cseresznye, 6 dl víz, 4 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 mokkáskanál fahéj, 3 db szegfűszeg, 2 db citromkarika, 3 dl tejszín, 1/2 csomag vaníliás pudingpor.
ELKÉSZÍTÉSE:
A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. Egy lábasba tesszük, majd felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget, végül pedig a citromkarikákat és összekeverjük. Kb. 10 percig főzzük.
A tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd állandó kevergetés mellett a cseresznyéhez öntjük. Kis lángon további néhány percig főzzük, míg a leves kissé besűrűsödik.
A cseresznyeleves lehűtve az igazi, ezért így érdemes tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.