Igazi áldás a nagy melegben ez az ínycsiklandó málnás pohárkrém

Az elkészítése pofonegyszerű, az íze pedig szabályosan magáért beszél.

null

  • A málnát hagyjuk félig kiolvadni, a háromnegyedét 3 dkg porcukorral együtt konyhai aprítóba tesszük. Pürésítjük, majd hozzáforgatjuk a maradék fagyos málnát.
  • A mascarponét simára keverjük a görög joghurttal és a maradék porcukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a mascarponés-joghurtos krémhez forgatjuk.
  • A babapiskótákat elnegyedeljük. A tejben elkeverjük a vaníliás cukrot és a pálinkát. A piskótára locsoljuk.
  • Egy kevés krémet négy pohárba teszünk. Ezután rákerül egy réteg piskóta, és egy adag málnapüré. Folytassuk a rétegezést úgy, hogy a tetejére krém kerüljön. Végül friss málnával díszítjük.
  • Nézze meg videón is, hogyan készül ez a nagyszerű desszert:

    A teljes cikket ITT érheti el.

    Kiemelt kép: Mindmegette

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.