A bográcsos lecsó egy klasszikus magyar finomság. Úgy az igazi, ha sűrű a leve, de roppan benne a paprika és a paradicsom is. Ennek van egy szuper trükkje, amit receptvideónkban most meg is mutatunk – olvasható a mindmegette.hu cikkében.
A bográcsos lecsó egy klasszikus magyar finomság. Úgy az igazi, ha sűrű a leve, de roppan benne a paprika és a paradicsom is. Ennek van egy szuper trükkje, amit receptvideónkban most meg is mutatunk – olvasható a mindmegette.hu cikkében.
Ameddig fő a lecsó, a debrecenit is meg fogjuk sütni nyárson, a kicsorgó levét pedig egy nagy szelet fehér kenyérre csepegtetjük. Tudjuk, ez egyenlő a bűnbeeséssel a gasztronómia világában, de ezt is bevállaljuk, hiszen mi így szeretjük! Nem is húzzuk tovább a szót, gyújtsák is meg a tüzet, aztán csapjunk a lecsóba minél hamarabb!
Nézze meg a bográcsos lecsó elkészítése előtt a videót is!
Korábbi cikkünkben egy grillpartik után is jóleső frissítő italt mutattunk be. Az idei nyár slágere ez a frissítő uborkás ital. A gyömbéres-uborkás-citromos víz amellett, hogy jól csillapítja a szomjat, még fogyaszt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.