Cukkinirudak mártogatóssal, ami diétás és még finom is

Ez az egészséges ropogtatnivaló a fokhagymás mártogatóssal együtt lesz igazán szuper.

null
Fotó: Mindmegette

Elkészítés:

  1. A cukkinit megmossuk és kb. 10 cm-es, hüvelykujjnyi darabokra szeleteljük. Ezután besózzuk és pár percet állni hagyjuk.
     
  2. A zsemlemorzsát, az apróra tört kukoricapelyhet és a fűszereket összekeverjük, majd megforgatjuk benne a cukkinirudakat.
     
  3. Kevés olajon, serpenyőben aranybarnára sütjük. (Vagy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, olajjal megspricceljük a felületüket, majd 180 fokos légkeveréses sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. félidőben forgassuk meg!)
     
  4. A mártogatóshoz a totut krémesre keverjük,  belereszeljük a két gerezd fokhagymát és ízlés szerint sóval ízesítjük.

    Az eredeti cikk ITT olvasható.

    Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.