Így készül a legfinomabb birsalmasajt

A sajt formátum az egyik legjobb dolog, ami a birsalmával a konyhában történhet.

null

Nem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján, hiszen, apró kockákra vágva, dióval körítve nem csak csemegézni jó belőle, de a püspök- és gyümölcskenyerek, krémek és sütemények semmivel össze nem téveszthető ízű hozzávalója is egyben. Mutatjuk, hogyan lesz olyan, mint a nagyié!

 

A birsalmasajt pontos elkészítését itt tekintheti meg:

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.