Zelleres borzaska, ami diétás menüként is beválik

A titka az, hogy a húst először lisztbe, majd tojásba, végül a reszelt zellerbe forgatjuk.

null

Elkészítés: 

  1. A zelleres borzaska elkészítéséhez először a csirkemellfilét csíkokra vágjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A zellert meghámozzuk és lereszeljük. A tojást felverjük, sózzuk borsozzuk.
  3. A húst először lisztbe, majd tojásba, végül a reszelt zellerbe forgatjuk. Előmelegített olajban aranybarnára sütjük.
  4. Tálaláskor burgonyapürét kínálunk mellé.

 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Borzaska (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.