Isteni szultán tekercs málnakrémmel

Ha könnyed kókuszos finomságon jár az esze, akkor most megtalálta a legjobb receptet hozzá.

null
Fotó: Mindmegette


Elkészítés: 

1. Egy gáztepsibe egyenletesen eloszlatjuk a kókuszreszeléket.

2. 3 dl tejben csomómentesre keverjük a lisztet a keményítőt és a kakaót, a maradék tejet pedig a sóval és a cukorral felforraljuk, majd állandó keverés mellett hozzáöntjük a lisztes-tejes keveréket és sűrű krémmé főzzük. Végül belekavarjuk a vajat és ízesítjük vaníliával.

3. A forró pudingot egyenletesen elterítjük a kókuszreszeléken és hagyjuk kihűlni.

4. A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáforgatjuk a friss, vagy a kiengedett és lecsepegtetett málnát.

5. A krémet a pudingra kenjük és vízbe mártott késsel, kb. 6 cm széles csíkokat vágunk belőle, majd óvatosan feltekergetjük.

6. A tepsiben maradt kókuszreszelékben pedig áthempergetjük.

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Isteni szultán tekercs málnakrémmel (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.