A Mindmegette új sorozatában olyan konyhai praktikákból szemezget, amelyeket a kedves olvasók küldtek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy kipróbált, jól bevált trükknek – olvasható a mindmegette.hu cikkében.
Ha nem szeret szenvedni a gomba panírozásával – amit tökéletesen megértünk – ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozzon!
Készítsünk elő 3 dobozt: az egyikbe tegyük a lisztet, a másikba a tojást, a harmadikba mehet a prézli. A megpucolt gombákat belerakjuk először a lisztes dobozba, összerázzuk kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázzuk, és jöhet a zsemlemorzsa.
Ezzel a módszerrel egyszerre több gombát lehet egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol!
Tuti receptekért az ízletes rántott gombához tekintse meg az eredeti cikket a Mindmegette oldalán!
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Képernyőkép/Youtube)