Elkészítés:
1. A duplacsokis brownie elkészítéséhez a vajat és a csokidarabok kétharmadát egy nagyobb üvegtálba tesszük, és a mikróban másfél perc alatt megolvasztjuk. Ha kivettük, 3 percig pihentetjük, hogy a csokoládé teljesen felolvadjon a vajban, és egy kicsit besűrűsödjön, majd simára keverjük a masszát.
2. Beletesszük a cukrokat, a sót és a vaníliakivonatot, majd alaposan összedolgozzuk. Ha összeállt a cukros massza, beletesszük a tojásokat, beleszitáljuk a lisztet és a kakaóport, összekeverjük, majd maradék csokit is hozzáadjuk, és egyenletesen elkeverjük.
3. Olajspray-vel befújt, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Mennyei duplacsokis brownie (Forrás: Mindmegette)