Két hozzávaló, amivel feldobhatjuk a limonádét

A limonádé akkor a legfinomabb, ha mi magunk készítjük el.

null

A limonádé akkor a legfinomabb, ha mi magunk készítjük el – olvasható a Mindmegette cikkében. Így ugyanis olyan gyümölcsöket, fűszereket, annyi és olyan édesítőt adhatunk hozzá, amilyet és amennyit csak szeretnénk. 

Akár az édesebb limonádét kedveli, akár fanyar ízvilágúval oltja szívesebben a szomját, mindig adjon hozzá egy kevés citromhéjat. A citromhéjtól különlegesebb, intenzívebb lesz a limonádé íze, ráadásul az illóolajok is bekerülnek az italba, tovább növelve selymességét. Ha pedig tovább fokozná az élvezeteket, bolondítsa meg egy kis gyömbérrel is, mutatjuk is a Mindmegette csapata, hogyan:

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.