Világbajnok göngyölt csirkemell

Figyelem, ez egy új recept!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A világbajnok göngyölt csirkemellhez először a csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük. A szárított paradicsomokat félbe vágjuk.
  2. Mindegyik csirkemellre teszünk néhány darab szárított paradicsomot a csirkemell méretétől függően, majd ráhalmozzuk a sajtot is, megszórjuk kakukkfűvel. A csirkemellet felgöngyöljük.
  3. A felgöngyölt csirkemelleket szorosan alufóliába csavarjuk, majd tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük, majd a levesszük az alufóliákat és 5 perc alatt megpirítjuk.

Az eredeti cikk a  Mindmegette oldalán található meg.

Borítókép: Göngyölt csirkemell (Fotó: Mindmegette.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.