Krémsajtos tojássaláta

Így is lehet. Próbálja ki!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A kis fej lila hagymát és a kis csokor petrezselyemzöldet apróra felvágjuk.
  2. Az előzőleg megfőtt tojásokat felkockázzuk.
  3. A krémsajthoz hozzákeverjük a mustárt, az apróra vágott lila hagymát, petrezselyemzöldet és összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  4. A keverékhez hozzáadjuk a felkockázott főtt tojást és óvatosan összeforgatjuk.
  5. Tálalásig hűtőben pihentetjük.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Krémsajtos tojássaláta (Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.