Egy magyaros finomság: Tarhonyaleves füstölt szalonnával

Egy karakteres és nagyon könnyen elkészíthető tartalmas levest ajánlott a házasszonyok figyelmébe a Mindmegette.hu.

null

A szalonnát felkockázzuk, majd egy lábasban zsírjára sütjük, a pörcöket kikanalazzuk egy tányérba. Közben a hagymát meghámozzuk, és finomra vágjuk. A forró szalonnazsíron zsemleszínűre pirítjuk a tarhonyát és a hagymát. 

Meghintjük a pirospaprikával, és elkeverjük. Felöntjük 1 l vízzel, felforraljuk. 

Közben a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd a forró leveshez adjuk. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a tarhonya és a burgonya is puhára fő. Csípős zöldpaprikával tálaljuk – emelte ki a Mindmegette.hu, ahol egy videót is találnak a finom étel elkészítéséről.

Borítókép: illusztráció. (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.