Bármikor jó: majonézes tonhalkrém

Egy kiváló és könnyen elkészíthető finomság, akár salátának, akár kenyérre kenni.

null

A majonézes tonhalkrém elkészítéséhez a tonhalat lecsöpögtetjük, egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. 

Meglocsoljuk a citromlével, megsózzuk, megborsozzuk – javasolta a mindmegette.hu. 

A vöröshagymát apróra reszeljük, és a tonhalhoz keverjük. 

Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt és a joghurtot is

A tonhalkrémet tálalásig a hűtőbe tesszük. Pirítóssal kínáljuk.

Borítókép: illusztráció (Forrás: mindmegette.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.