A legdiétásabb köret, ám nagyon finom

Nem áll másból, mint karfiol és rizs.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A karfiolrizs elkészítéséhez a karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és egy aprítógépben összeaprítjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a karfiolmorzsát, megsózzuk és 5-6 percig pároljuk, míg a karfiol megpuhul.
  3. Apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy párolt zöldséggel összekeverve vagy köretként hús mellé

Borítókép: karfiolos rizs (Forrás: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.