Sajtos burgonyakrémleves

Egy hagyományos étel új köntösben.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük.
  2. Hozzáadjuk a vajat, a reszelt sajtot, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk. Állandóan kevergetve felengedjük 1,2 l vízzel.
  3. Robotgéppel krémszerűre keverjük, ha szükséges, kevés vízzel hígíthatjuk. Lefedve még kb. 10 percig alaplángon főzzük.
  4. A végén hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Sajtos burgonyakrémleves (Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.