Finom káposztasaláta és coleslaw receptek

A káposztasaláta kiváló sült húsok, hamburgerek és grillételek mellé is.

null

A káposztasaláta kiváló a sült húsok, hamburgerek és grillételek mellé is, érdemes elkészíteni egy jó nagy adagot, ugyanis nincs az a mennyiség, ami nem fogy el. A káposztasalátát ugyanis mindenki szereti: van, aki majonézesen, van, aki savanyítva, és vannak, akik forrázva. És akkor az eredeti amerikai coleslaw receptet még nem is említettük. A legjobb káposztasaláta recepteket gyűjtöttük össze – olvasható a Mindmegette cikkében.

  1. Először megmossuk a zöldségeket, majd a sárgarépát meghámozzuk. Ezután egy mélyebb tálba reszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk a kétféle káposztával és a hagymával együtt. Megsózzuk, alaposan összeforgatjuk, aztán félretesszük.   
  2. Az öntethez a tejfölt összekeverjük a majonézzel, közben hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet, egy kevés sót, borsot és a cukrot. Ezután ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, aztán néhány órára a hűtőbe tesszük. 
  3. Az amerikai káposztasaláta kiváló kísérője minden grillezett vagy roston sült húsnak vagy halnak, illetve sajtnak.

  1.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.