Tejszínes fokhagymakrémleves – Az eredeti!

Tejszínes fokhagymakrémlevest szinte mindenki evett már, mégis, nem mindegy, hogyan készítjük el.

null

A tejszínes fokhagymakrémleveshez a fokhagymát lereszeljük, és kevés olajon megfonnyasztjuk. 

Hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük a fél liter alaplével (szükség esetén leveskockából is csinálhatjuk) – írta a Mindmegette.hu. 

Fehér borssal és sóval ízesítjük. Jól átforraljuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a tejszínt, végül keverőgéppel pépesítjük. Tálaláskor reszelt sajttal, pirított zsemlekockával kínáljuk – írta a Mindmegette.hu.

HOZZÁVALÓK

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.