Gesztenyével töltött pulykatekercs

Egy izgalmas karácsonyi étel, amit mindenképp érdemes kipróbálni az ünnepi menühöz.

null

A gesztenyével töltött pulykatekercs elkészítéséhez darált húst sütőpapírra borítjuk, a kezünkkel szétlapítjuk, sózzuk, borsozzuk és meghintjük kakukkfűvel. 

A bébispenótot ráhalmozzuk a darált húsra, majd megszórjuk főtt gesztenyével. Sózzuk és borsozzuk ismét, majd óvatosan, hogy ne szakadjon el, szorosan felcsavarjuk. 

A hústekercset bevonjuk baconnel, tepsire tesszük, és 45 percre 180 fokos sütőbe toljuk. Salátával tálaljuk – javasolta a Mindmegette.hu.

HOZZÁVALÓK

Borítókép: illusztráció (Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.