Próbálta már A pisztáciavaj

Darabosan, vagy tökéletesen selymesen, így is, úgy is finom.

null

A hámozott pisztáciát egy késés aprítóba tesszük. Hozzáadunk egy evőkanál porcukrot és egy csipet sót, és finomra daráljuk – ajánlotta a Mindmegette.hu. 

Ezután beleöntünk három evőkanál növényi olajat, és tovább dolgoztatjuk a gépet, amíg el nem érjük a kívánt állagot. 

A házi pisztáciavaj lehet darabos, de akár tökéletesen selymes is. Minél tovább dolgozik a gép, annál homogénebb lesz az állag.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.