Rántott halfilé majonézes krumplisalátával

Egy újabb karácsonyi klasszikus.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A rántott halfilé elkészítéséhez a halszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában.
  2. Az olajat felforrósítjuk és a bepanírozott halfilét szép, aranybarnára sütjük benne.
  3. A majonézes krumplisaláta elkészítéséhez a burgonyát héjastól megfőzzük, ha picit hűlt, meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük.
  4. Egy keverőtálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a sóval, borssal, cukorral, mustárral és a citromlével.
  5. A lila hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és a krumplival együtt óvatosan hozzáforgatjuk a majonézhez. Hűtőben tároljuk felhasználásig, és a rántott hal mellé kínáljuk.

Az elkészítésről a videót IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Borítókép: rántott hal majonézes krumplisalátával (Forrás: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.