A grenadírmars, vagyis a krumplis tészta a létező legegyszerűbb módon

A sváb néven grenadírmarsnak hívott étel gyakori fogás vol nagymamáink konyhájában.

null

A krumplis tészta elkészítéséhez a hagymát kockákra vágjuk, és a felforrósított olajon megpirítjuk. 

Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. 

Sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön megfőzzük. Amikor a krumpli már puha, összetörjük villával vagy burgonyatörővel – írta a Mindmegette.hu. 

A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint forró vízben kifőzzük, majd hozzákeverjük a tört burgonyához. Savanyúsággal tálalhatjuk.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.