Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal

Egytálétel, amely tényleg mindenki kedvence.

null
  1. A vöröshagymát felaprítjuk, a lecsókolbászt felkarikázzuk, a krumplit pedig megtisztítjuk, felkockázzuk. Ne túl kicsire, nehogy hamar szétfőjön – olvasható a Mindmegette cikkében.
  2. Miután egy közepes lábasban felforrósítottuk az olajat, beledobjuk az aprított hagymát, majd üvegesre pároljuk. Ezután a fazekat lehúzzuk a tűzről annyi időre, míg hozzáadjuk és alaposan elkeverjük a pirospaprikát.
  3. A krumplit és az átnyomott fokhagymát is hozzáadjuk, majd ízlés szerint sóval, borssal és őrölt köménnyel ízesítjük. Ezután felöntjük annyi meleg vízzel, hogy éppen vagy ne lepje el teljesen a krumplit. Közepes lángon, lefedve főzzük.
  4. Amikor a burgonya már majdnem megpuhult, beledobjuk a lecsókolbászt is, és készre főzzük.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.