Adjunk neki! Rakjuk oda!

Hallottak már róla? Rakott gomba

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A rakott gombapaprikás elkészítéséhez a megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd meghintjük a fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is. Jól elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt megpároljuk. Ha nem enged elég vizet, ezt pótolhatjuk egy kevés víz hozzáadásával.
  3. Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, adunk hozzá egy keveset a gombaragu levéből, majd behabarjuk vele a paprikást.
  4. Egy jénaiba öntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, ráöntjük a gombapaprikást, alaposan elkeverjük, majd megszórjuk gazdagon reszelt sajttal.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt összesütjük.

Az elkészítésről készült videót IDE KATTINTVA nézheti meg!

Borítókép: illusztráció (Forrás: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.