ELKÉSZÍTÉS
- A rakott gombapaprikás elkészítéséhez a megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd meghintjük a fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is. Jól elkeverjük.
- Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt megpároljuk. Ha nem enged elég vizet, ezt pótolhatjuk egy kevés víz hozzáadásával.
- Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, adunk hozzá egy keveset a gombaragu levéből, majd behabarjuk vele a paprikást.
- Egy jénaiba öntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, ráöntjük a gombapaprikást, alaposan elkeverjük, majd megszórjuk gazdagon reszelt sajttal.
- 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt összesütjük.
Az elkészítésről készült videót IDE KATTINTVA nézheti meg!
Borítókép: illusztráció (Forrás: mindmegette.hu)