ELKÉSZÍTÉS
- Az egyszerű majonézes tésztasaláta elkészítéséhez a sárgarépát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Forrásban lévő sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
- A zöldborsót roppanósra főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni. Hagyjuk őket kihűlni.
- A tésztát ós vízben kifőzzük a csomagoláson leírtak szerint, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
- A paprikát megmossuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk.
- A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a meghámozott, finomra vágott fokhagymával és ízesítjük 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval. Hozzáforgatjuk a zöldségeket, a tésztát és az aprított petrezselymet. Tálalásig hűtőszekrénybe tároljuk.
A teljes elkészítéshez IDE KATTINTVA mutatjuk a videót.
Borítókép: illusztráció: tésztasaláta (Forrás: mindmegette.hu)