Ha olaszos tésztafinomságra vágyik: itt az egyik legjobb recept!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. Az egyszerű majonézes tésztasaláta elkészítéséhez a sárgarépát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Forrásban lévő sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
  2. A zöldborsót roppanósra főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni. Hagyjuk őket kihűlni.
  3. A tésztát ós vízben kifőzzük a csomagoláson leírtak szerint, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
  4. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk.
  5. A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a meghámozott, finomra vágott fokhagymával és ízesítjük 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval. Hozzáforgatjuk a zöldségeket, a tésztát és az aprított petrezselymet. Tálalásig hűtőszekrénybe tároljuk.

A teljes elkészítéshez IDE KATTINTVA mutatjuk a videót.

Borítókép: illusztráció: tésztasaláta (Forrás: mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.